İSTANBUL / ATAŞEHİR - Piri Reis Ortaokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeleri ve öğrencilerimizin hazırladıkları çalışmalar. Ellerine ve emeklerine sağlık.

May

Okulumuz Rehber Öğretmenleri eşliğinde Ataşehir 100.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi tanıtım gezisi gerçekleştirdik.

May

Okulumuzda Nuri Cıngıllıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tanıtımı yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış oldukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız tam da bayram coşkusuyla kutlandı.

Emekleri için tüm öğretmen ve öğrencilerimize, katılımlarından dolayı ise tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Rehber Öğretmenleri eşliğinde Prof Faik Somer Spor  Lisesi tanıtım

gezisi gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmenleri eşliğinde Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi tanıtım

gezisi gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmenleri eşliğinde TEB Ataşehir Anadolu Lisesi gezisi gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmenleri eşliğinde Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi gezisi yapıldı. Misafirperverlikleri için okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.